Salon de frumusete ~ Salon frumusete Bucuresti ~ Salon infrumusetare ~ Despre El Studio
Slide background Slide background
EN

O conditie esentiala a succesului este echipa puternica de langa tine. Acest lucru este dificil de obtinut si in cele mai multe cazuri trebuie sa te lupti pentru a o avea. Increderea, puterea exemplului si munca in echipa sunt ingredientele vitale pentru constructia unei organizatii eficiente. Grupul EL Studio a fost conturat pe cateva idei fundamentale: respect, calitate, stabilitate. Adaugati pasiune, comunicare si profesionalism si veti obtine echipa EL Studio Style.

Istoria Grupului El Studio incepe in anul 2005, odata cu deschiderea primului salon, in zona Floreasca, urmat în anul 2009 de cel de-al doilea salon, situat în zona Timpuri Noi. Anul 2012 aduce un nou salon in Grupul El Studio, deschis pe bulevardul Lacul Tei. Din dorinta de a excela, in anul 2013 am deschis o noua locatie pe Calea Mosilor, iar in 2014 a aparut salonul numarul 5, in zona Unirii. In anul 2015 s-a deschis salonul numarul 6 din Grupul El Studio, in zona Lujerului. Din 2016, va asteptam cu drag in cel de-al saptelea salon, in zona 13 Septembrie. 

Grupul El Studio reprezinta unul dintre conceptele de succes in domeniul infrumusetarii. Anul 2017 este dedicat consolidarii pozitiei ocupate de acest grup pe piata bucuresteana a infrumusetarii prin deschiderea salounlui din Bd. Titulescu, dar si prin extinderea portofoliului de servicii si produse existent. Managementul companiei are un plan ambitios de dezvoltare pentru anii urmatori, plan care va implica un numar de 10 saloane El Studio deschise pana in anul 2020.

echipa El Studio

Suntem o echipă tânără de profesionişti, specilizata în servicii de înfrumuseţare: frizerie, coafor, manichiură-pedichiură, cosmetică şi masaj.

Toate produsele folosite în salonul nostru sunt de tip profesional, destinate exclusiv lucrului în saloanele de înfrumuseţare. Personalul nostru calificat participă periodic la seminariile de perfecţionare oferite de partenerii noştri, printre care menţionăm: Wella, SP, Nioxin, Londa, Moroccanoil, Academie, Gigi, Repechage, OPI etc.

Vă aşteptăm mereu cu drag, într-o atmosferă plăcută, cu o cafea bună, un fundal sonor relaxant si un zâmbet. Tinerii noştri specialişti vă vor demonstra că stăpânesc perfect metodele de a va face să străluciţi, să fiţi speciali, să uitaţi de stres şi să redeveniţi plini de viaţă. Apelaţi la noi pentru a vă remodela frumuseţea şi pentru a vă regăsi magia unei imagini perfecte.