Despre El Studio ~ Vezi povestea nostra | El Studio
Slide background Slide background
EN

O conditie esentiala a succesului este echipa puternica de langa tine. Acest lucru este dificil de obtinut si in cele mai multe cazuri trebuie sa te lupti pentru a o avea. Increderea, puterea exemplului si munca in echipa sunt ingredientele vitale pentru constructia unei organizatii eficiente. Grupul EL Studio a fost conturat pe cateva idei fundamentale: respect, calitate, stabilitate. Adaugati pasiune, comunicare si profesionalism si veti obtine echipa EL Studio Style.

Istoria Grupului El Studio incepe in anul 2005, odata cu deschiderea primului salon, in zona Floreasca, urmat în anul 2009 de cel de-al doilea salon, situat în zona Timpuri Noi. Anul 2012 aduce un nou salon in Grupul El Studio, deschis pe bulevardul Lacul Tei. Din dorinta de a excela, in anul 2013 am deschis o noua locatie pe Calea Mosilor, iar in 2014 a aparut salonul numarul 5, in zona Unirii. In anul 2015 s-a deschis salonul numarul 6 din Grupul El Studio, in zona Lujerului. Din 2016, va asteptam cu drag in cel de-al saptelea salon, in zona 13 Septembrie. 

Grupul El Studio reprezinta unul dintre conceptele de succes in domeniul infrumusetarii. Anul 2017 este dedicat consolidarii pozitiei ocupate de acest grup pe piata bucuresteana a infrumusetarii prin deschiderea salounlui din Bd. Titulescu, dar si prin extinderea portofoliului de servicii si produse existent. 

In cel de-al 14-lea an de experienta, grupul de Saloane El Studio deschide un nou salon de infrumusetare in Bucuresti - El Studio Mihalache - situat intr-o zona centrala si plina de viata. Astfel, ne dorim ca toti clientii nostri sa beneficieze de cel mai bun raport calitate-pret si de servicii premium. 

Iar deschiderea celui de-al zecea salon El Studio nu s-a lăsat prea mult așteptată! Am decis să marcăm sfârșitul anului 2019 cu inaugurarea celui de-al zecea salon din grupul El Studio, deschis în zona Dristor. Am fost muncitori și perseverenți, am pus pasiune și ne-am dedicat întru totul dezvoltării familiei El Studio!

echipa El Studio

Suntem o echipa tanara de profesionisti, specilizata in servicii de infrumusetare: frizerie, coafor, manichiura-pedichiura, cosmetica si masaj.

Toate produsele folosite in salonul nostru sunt de tip profesional, destinate exclusiv lucrului in saloanele de infrumusetare. Personalul nostru calificat participa periodic la seminariile de perfectionare oferite de partenerii nostri, printre care mentionam: Wella, Kerastase, Moroccanoil, SP, Nioxin, Londa, Academie, Gigi, Repechage, OPI etc.

Va asteptam mereu cu drag, intr-o atmosfera placuta, cu o cafea buna, un fundal sonor relaxant si un zambet. Tinerii nostri specialisti va vor demonstra ca stapanesc perfect metodele de a va face sa straluciti, sa fiti speciali, sa uitati de stres si sa redeveniti plini de viata. Apelati la noi pentru a va remodela frumusetea si pentru a va regasi magia unei imagini perfecte.