Salon infrumusetare Bucuresti - Salon Cosmetica | El Studio
Slide background Slide background
EN
-25% Tratament personalizat Academie

Tratament personalizat - pentru un ten perfect!

In perioada 1 Septembrie - 30 Noiembrie 2020 te asteptam in saloanele El Studio sa te bucuri de un ritual complet de ingrijire pentru tenul tau la un pret special! 

 

Absolute Pro Age - 198 lei redus de la 265 lei

Ten cu semne vizibile de imbatranire

Actioneaza asupra celor 3 cauze de imbatranire: genetica, hormonala si de mediu. Restructureaza epiderma, reintinereste si ilumineaza tenul. Ridurile sunt reduse. Ofera o senzatie imediata de LIFTING. 

 

Puritate Optimala - 186 lei redus de la 248 lei

Ten cu exces de sebum

Stabilizare in lipide. Asigura curatarea in profunzime si elibereaza porii de impuritati. Regleaza secretia de sebum. Pielea este curata si matifiata. Tenul este purifiat si stralucitor.

 

Oxigenant  Stimulant - 186 lei redus de la 248 lei

Toate tipurile de ten

De la primul tratament tesutul este oxigenat si stimulat. Compenseaza efectele degradarii epidermei prin stres sau autopoluarea fumatoarelor precum si cele cauzate de factorii de mediu (poluare, UV, infrarosii, aer conditionat, soc termic). Reduce iritatiile si reactiile cutanate in special pentru persoanele cu epiderma mai sensibilizata.

 

Hidratare Optimala - 186 lei redus de la 248 lei

Toate tipurile de ten

Ofera tenului hidratare cu tripla actiune: Hidratare imediata, Hidratare de lunga durata si Anti-deshidratare. Ridurile cauzate de deshidratare sunt atenuate. Epiderma este fina, supla si eliberata de toate senzatiile de inconfort. Tenul este mai stralucitor.