Salon vopsit Bucuresti | Salon coafor par Bucuresti | El Studio
Slide background Slide background
EN

Când vine vorba de menținerea părului într-o stare excelentă vizitele regulate la salon sunt cheia. Dacă ești în căutarea unui coafor în București, El Studio îți poate oferi serviciile de care ai nevoie pentru ca părul tău să arate întotdeauna bine! Renumitul balayage și bine-cunoscutul ombre sunt două dintre cele mai des cerute tehnici de vopsire a părului, iar pentru a te asigura că vei avea parte de rezultatul dorit, trebuie să apelezi la cel mai bun coafor București!
Astfel, dacă ești în căutarea unui coafor sau salon vopsit București care să îți ofere serviciul de care ai nevoie pentru ca părul tău să aibă un aspect total diferit, El Studio poate fi locul potrivit. Folosind wellaplex tratament pentru a te asigura că vei obține rezultatul dorit!
Numeroase persoane consideră că tehnicile ombre – balayage sunt una și aceeași, însă există diferențe majore între ele.

Ce trebuie să știi despre tehnica balayage?

Spre deosebire de tehnicile tradiționale, care utilizează folii de staniol, balayage implică vopsirea cu mâna liberă pe păr cu o perie sau o pensulă.
La tehnica balayage, hairstylist-ul tău selectează manual căror secțiuni sau șuvițe de păr li se va aplica decolorantul. În mod obișnuit, decolorarea este mai concentrată pe bucățile de păr care încadrează fața, lateralele și stratul superior al părului pentru un aspect mai dimensional. În funcție de culoarea de bază și de rezultatul final dorit, stilistul tău va lăsa, de obicei, câteva secțiuni ale părului pe care nu le va vopsi sau nu le va decolora. Acest lucru ajută la crearea acelui aspect natural, dimensional, amestecat pentru care balayage este atât de renumit.
Balayage se execută de obicei cu decolorant și implică și un proces de aplicare a unui toner sau a unui tratament par Wella pentru luciu. Fiecare revenire la salon este puțin diferită în funcție de starea curentă a părului și de aspectul pe care ți-ai dori să îl aibă rezultatul final. Ține cont de faptul că un proces întreg poate dura de la 3-5 ore, în funcție de dimensiunile părului tău.

Tehnica de vopsit: păr ombre

Acum, balayage și ombré sunt ambele cereri obișnuite pentru saloanele de coafor, dar semnificația lor este complet diferită. În timp ce balayage este o tehnică, ombré este mai mult un efect și are un rezultat diferit.
Tehnica de vopsit păr Ombré este semănată cu un dégradé, de altfel, este un termen francez, care înseamnă „umbrit” sau „gradat în ton”. În acest sens, balayage-ul ar putea fi folosit tehnic pentru a obține efectul de culoare ombré.
Deoarece gradientul ombre trece de la rădăcini de obicei mai întunecate la vârfuri deschise, nu există deloc multă culoare aplicată în apropierea rădăcinilor. Ombré pare aproape să fie perfect natural în culoarea părului, în timp ce balayage este folosit pentru a obține mai mult o culoare all-over de la rădăcini până la vârfuri.
În timp ce ambii termeni se referă la părul decolorat și la o creștere naturală a părului fără a afecta efectul, principalul punct de diferențiere este lipsa de culoare lângă rădăcini care se găsește doar la tehnica ombré.Programeaza-te acum!