Tratemente faciale | El Studio Bucuresti
Slide background Slide background
EN

Stiai ca sprâncenele corect pensate de un profesionist îţi pot schimba fizionomia? iar o piele catifelată îţi poate reda încrederea în tine?

Sectiunea de cosmetica a saloanelor El Studio este un loc in care orice femeie se simte pe deplin rasfatata. Este un loc in care vii daca vrei sa te relaxezi, sa fii rasfatata, sa arati mai bine, sa socializezi.

Multitudinea serviciilor in cosmetica fac din saloanele El Studio Style locul preferat de rasfat al doamnelor.

Cosmetica, dincolo de un serviciu de infrumusetare, poate fi luata drept o terapie – o persoana care va intra intr-un salon El Studio, avand o imagine nu prea grozava, fara indoiala va avea o avea o stare de spirit mult mai buna dupa aplicarea unui tratament facial profesional complet si schimbarea imaginii.

Tratamente faciale profesionale

ACADEMIE - Tratamente faciale

Peeling Facial

Peeling-ul facial natural sau chimic are rolul de a îndepărta impurităţile localizate la nivelul feţei, înlăturând un strat superior al epidermei. Acesta poate fi considerat atât un tratament facial de întinerire a pielii, cât şi un tratament facial de curătare a punctelor negre sau a porilor încărcaţi.

Un tratament facial de peeling ajută la regenerare celulară, strângerea porilor, reducerea liniilor fine şi chiar şi a celor profunde şi eliminarea petelor pigmentare lăsate de cicatrici sau soare. De asemenea, tenul tău îşi ca recăpăta elasticitatea şi fermitatea naturală. În funcţie de situaţia fiecărui client, se va stabili un număr ideal de sedinţe pentru un rezultat final optim. Prin aceste sedinţe repetate, veţi ajunge la un ten radiant şi curat. 

Gama de produse pentru peeling-ul facial folosită în saloanele El Studio este una profesională şi anume: Academie Derm Acte, disponibilă pentru mai multe tipuri de tratament facial: pentru un ten mai ferm, anti-age, pentru un ten luminos şi fără pete şi pentru un ten lipsit de imperfecţiuni.

Tratamentul de peeling pentru faţă are la bază 5 paşi

  • Curăţare şi tonifiere: îndepărtarea machiajului de pe faţă şi gât, iar apoi tonifierea tenului pe aceleaşi zone.
  • Pre–Peel: Aplicare loţiune Pre-Peel pe faţă şi gât şi Pre-Peel Protector pe zonele sensibile ale feţei (buze, nas, contur ochi).
  • Expert Peeling: Aplicare Expert Peeling începând cu fruntea, obrazul stâng, bărbia, obrazul drept, nasul şi gâtul, iar apoi lăsaţi să acţioneze pentru 15 minute. Se curăţă zonele tratate, se usucă prin tamponări repetate cu un serveţel, iar apoi se aplică Neutralizing Lotion.
  • Aplicare Post-Peel: Complex Repair - Intensive Ampoule pe faţă şi gât
  • Tratare şi protecţie prin aplicarea Correcting Post-Peel Treatment pe faţă, gât şi decolteu.

Saloanele El Studio au la bază o echipă de experţi ce vor folosi acest peeling facial corespunzător tenului tău, oferindu-vă rezultatele dorite. În funcţie de starea tenului, se va recomanda un număr de sedinţe care ar trebui efectuat pentru a obţine tenul perfect.

Tratament Masca Modelanta

Destinat tuturor tipurilor de ten.

Hidrateaza epiderma prin osmoza, stimuleaza si enrgizeaza pielea, accelereaza schimburile naturale datorita prezentei algelor marine. Ajuta la penetrarea mai profunda a ingredientilor activi. Se foloseste o fiola speciala in functie de tipul de ten si de starea in care se afla acesta.

Acest tratament rezolva mai multe probleme intr-un singur tratament

Tratament Oxigenant Stimulant

Destinat pentru toate tipurile de ten. De la primul tratament facial, tesutul este oxigenat si stimulat. Acest tratament facial compenseaza efectele degradarii epidermei prin stres sau autopoluarea fumatoarelor precum si cele cauzate de factorii de mediu (poluare, UV, infrarosii, aer conditionat, soc termic). Tratament ce reduce iritatiile si reactiile cutanate in special pentru citadine care au epiderma mai sensibilizata.

Hidratare Optimala

Destinata tuturor tipurilor de ten.
Ofera tenului insetat de o baie hidratanta cu tripla actiune:
- Hidratare imediata - Concentrat original de mar, de o uimitoare afinitate cu pielea, amelioreaza receptivitatea sa si o inunda instantaneu de prospetime si bunastare.
- Hidratare de lunga durata - Dezalterata, epiderma asimileaza elementele esentiale bunei functionari celulare.
- Anti-deshidratare - Restructurata, epiderma se opune la pierderea instantanee de apa.
Restructurata intensiv, epiderma este fina, supla si eliberata de toate senzatiile de inconfort. Ridurile cauzate de deshidratare sunt atenuate. Tenul este stralucitor.

Puritate Optimala

Tratament soc sebo-regulator pentru tenul cu exces de sebum si stabilizare in lipide. Asigura curatarea in profunzime si elibereaza porii de impuritati.Regleaza secretia de sebum. Pielea este curata si matifiata. Tenul este purifiat si stralucitor.

Tratamente  Bazice

Destinate tratarii tuturor tipurilor de ten. Este oprocedură de curăţare profundă a tenului.
Tenuri cu exces de lipide (sebum).
Ten devitalizat-matur.
Ten normal si mixt.
Ten cu deficit de lipide (uscat si sensibil).Programeaza-te acum!