Epilare laser - Full Body
Slide background Slide background
EN
Epilarea cu laserul este o procedura estetica ce utilizeaza un fascicul de lumina fix, directionat la radacina firului de par pentru a indeparta pe termen lung parul nedorit. Lumina este captata de firul de par si tinteste bulbul pigmentat. Caldura generata distruge foliculul pilos si stagneaza cresterea viitoare a parului. Astfel, celulele de oxigen care hranesc firul de par sunt eliminate iar la aproximativ 15 zile de la primul tratament se vor observa primele efecte prin caderea parului expus - in general media este intre 30-40%.

Epilarea definitiva cu ajutorul sistemului LASER

Atunci cand urmeaza sa incepi un tratament pentru epilarea definitva cu laser este foarte important sa aflii cat mai multe detalii despre echipamentul utilizat pentru aceasta procedura. Am analizat si testat timp de 12 luni pana sa aducem noua tehnologie laser de ultima generatie ce utilizeaza 3 lungimi de undă: 755 + 808 + 1064 nm – High Intensity Diode Laser::
  • Super High Power 2000W - Sedintele de laser vor fi mult mai eficiente iar rezultatele se vor vedea imediat.
  • Eficient pe toate tipurile de păr -Epilare laser defintiva (de lunga durata) cu 3 lungimi de unda.
  • Siguranţă, protecţie şi confort - Tehnologie avansata a sistemului de racire de pana la -16 grade.
  • Echipament aprobat FDA si CE Medical.

Epilarea cu laser este un tratament cosmentic non-invaziv, rezultatele sunt vizibile chiar dupa prima sedinta de epilare!

Beneficiază acum de oferta limitata:
FULL BODY - 450 lei / sedinta

Programeaza-te acum!

 

 
Programeaza-te acum!