Manichiura - Pedichiura Bucuresti | Salon manichiura si pedichiura El Studio
Slide background Slide background
EN

Manichiura si pedichiura reprezinta doua dintre cele mai importante aspect ale unei femei, facand parte din factorii ce influenteaza atunci cand ne facem o prima impresie despre o persoana. Manichiura impecabila, lipsita de probleme estetice ale unghiilor reprezintă cartea ta de vizita si primul detaliu pe care cei din jur il observa la o prima intalnire. Astfel, este important sa avem o manichiura pusa la punct in fiecare moment al zilei. Pentru a uita de grija acestui detaliu,

El Studio iti ofera servicii de manichiura si pediuchiura pentru o imagine perfecta.

Atunci cand vine vorba despre alegerea unui serviciu pentru ingrijirea manichiurii si a pedichiurii, avem o gama larga de servicii la care putem apela. Incepem cu manichiura si pedichiura clasice, ce ofera un aspect ingrijit, dar pe termen scurt. Unghiile false din trecut au capatat astazi o noua forma, dar, mai ales, pastreaza unghia naturala. Puteti alege dintre o manichiura semipermanenta sau o maichiura cu gel. El Studio va ofera pachete complete pentru carti de vizita pe masura, fiind unul dintre cele mai cunoscute saloane de maichiura semipermanenta si gel.

Esti in cautarea unui salon pentru o pedichiura perfecta sau pentru o manichiura ca la carte? Indiferent ce-ti doresti, pentru unghii lungi sau scurte, french sau colorate in combinatii indraznete sau simple, vino la salonul de manichiura si pedichiura El Studio si alege ce ti se potriveste.

 

 Programeaza-te acum!