Remodelare corporala - maxSHAPE Pro
Slide background Slide background
EN

Ce este maxSHAPE PRO si cum functioneaza?

maxSHAPE PRO reprezinta o combinatie eficienta dintre tehnologia HI-EMT si Radiofrecventa, avand ca scop transformarea corporala prin reducerea grasimii si tonifierea musculara.

Avantaje

 • Instrument multifunctional: MAXSHAPE PRO este un instrument multifunctional pentru remodelarea corporala si dezvoltarea masei musculare.
 • Eficienta deosebita pentru solduri si abdomen: Este extrem de eficient pentru zona soldurilor si abdomenului, folosind tehnologia de camp electromagnetic cu intensitate inalta (HIFEM) pentru a induce contractii musculare puternice pe termen scurt. Acest lucru duce la cresterea densitatii musculare si reducerea volumului, reprezentand o metoda neinvaziva pentru ridicarea soldurilor, fiind prima din lume de acest gen.
 • Reducerea grasimii abdominale si construirea masei musculare: Prin reducerea grasimii abdominale si construirea unei baze musculare sub grasime, MAXSHAPE PRO contribuie la obtinerea unei siluete armonioase, mai atletica.
 • Formare post-exercitiu pentru solduri, fara riscuri: In cazul aplicarii pe fese, dispozitivul poate oferi o forma asemanatoare exercitiilor fizice, fara a utiliza principiul de incalzire/racire, eliminand astfel riscul de arsuri, cicatrici sau umflaturi.
 • Program de tratament eficient: Se recomanda un plan de tratament care consta in patru sesiuni de 30 de minute in decurs de doua saptamani. Rezultatele optime se observa dupa trei luni si continua sa se imbunatateasca pana la sase luni.
 • Intarirea musculaturii gluteale si abdominale: MAXSHAPE PRO intareste muschii fesieri sau abdominali si arde grasimile in timp ce mentine o forma fizica sanatoasa, fara a necesita principiile de incalzire sau racire, asigurand un tratament sigur si eficient.

Pret remodelare corporala maxSHAPE

 • Abonament pre-sale
  5 sedinte x 30 min. 690 lei 9̶0̶0̶ ̶l̶e̶i̶
 • 1 sedinta maxSHAPE / zona 180 lei
 • 1 sedinta intretinere / zona 155 lei
 • Sedinta test 10 min. 90 lei

Tehnologia HI-EMT este destinata tratamentului obezitatii, actionand prin stimularea neuromusculara si cresterea fluxului sanguin. Aceasta utilizeaza o tehnologie electromagnetica focalizata de mare putere, non-invaziva, pentru a stimula neuronii motori ai muschilor corpului, declansand o super-contractie de inalta frecventa. In timpul acestui proces, fibrele musculare sunt stimulate, generand o remodelare profunda a muschilor, inclusiv cresterea miofibrilelor (marirea muschilor) si producerea de noi lanturi de colagen si fibre musculare, consolidand astfel muschii, remodeland corpul. Aceasta super-contractie intensa consuma o cantitate semnificativa de energie, declansand descompunerea grasimilor in vederea arderii si reducerii lor. In acelasi timp, contractia musculara intensa stimuleaza circulatia rapida a sangelui, crescand imunitatea.

Tehnologia radiofrecventei (RF) aduce un aport suplimentar prin incalzirea tesuturilor pentru expunerea la stres, asemanator pregatirii musculare inainte de orice antrenament. Aceasta intensifica fluxul sanguin catre muschi, contribuind la dezvoltarea acestora. De asemenea, incalzeste straturile de grasime subcutanata la un nivel care provoaca apoptoza si descompunerea fizica a celulelor grase. Atunci cand temperatura atinge intre 42-44°C, celulele de grasime sunt descompuse, iar celulele grase deteriorate vor fi eliminate treptat prin metabolismul natural al organismului, conducand la indepartarea permanenta a grasimii. Procesul de radiofrecventa contribuie, de asemenea, la imbunatatirea laxitatii pielii, ii ofera un aspect ferm, tonifiat.

Recomandari pentru cele mai bune rezultate:

 • In cadrul unui abonament, se recomanda efectuarea unei sedinte pe saptamana.
 • Opteaza pentru 4-6 sedinte de tratament pentru rezultate optime. In functie de conditia fizica a clientului, in cazul persoanelor supraponderale sau a celor care nu au facut exercitii fizice pe termen lung, se poate creste numarul de sedinte.
 • Efectele maxime vor aparea intre 2 si 4 saptamani dupa tratament insa unele persoane vor simti musculatura mai ferma imediat dupa incheierea sesiunii.
 • Pentru mentinerea efectului optim, efectueaza tratamente suplimentare de intretinere la intervale de 2-3 luni.

Programeaza-te la:

El Studio Titulescu

Bd. N. Titulescu nr. 14, sector 1

Programari: 021 311 83 40

Remodelare corporala maxShape

Efecte si recomandari post-tratament:

Dureri musculare: Dupa tratament, muschii pot resimti o senzatie de durere, similara cu cea experimentata in urma exercitiilor fizice obisnuite. Aceasta este o reactie normala a muschilor la stimularea primita in timpul procedurii.

Hidratare si alimentatie sanatoasa: Dupa tratament, este recomandat sa consumi mai multa apa si sa adopti o dieta bogata in fibre, cu un continut redus de grasimi. O alimentatie sanatoasa contribuie la accelerarea metabolismului si la recuperarea rapida a muschilor.

Evitarea supraalimentarii: Este indicat sa eviti consumul excesiv de alimente si sa nu suprasoliciti organismul cu eforturi prea mari dupa tratament.

Reducerea consumului de alcool si suplimentarea cu proteine: Dupa sedinta MAXSHAPE PRO se recomanda sa limitezi consumul de alcool si sa incluzi in dieta alimente bogate in proteine. Aceste masuri sprijina procesul de recuperare musculara si mentinerea rezultatelor obtinute in urma tratamentului.


Contraindicatii:

 • Femeile insarcinate sau cele care alapteaza, pacientii cu afectiuni cardiace, persoanele cu risc cardiovascular si cerebrovascular.
 • Nu se aplica in zona arterelor.
 • Nu se poate efectua pe stomacul plin decat la o distanta de 1-2 ore dupa masa.
 • Pacienti cu implanturi in corp (proteze metalice) sau cei care poarta bijuterii metalice.
 • Daca exista o rana la locul tratamentului.
 • Pacientii care au suferit interventii chirurgicale trebuie sa astepte cel putin un an inainte de a putea fi tratati.
 • Persoanele cu hernii nu sunt eligibile pentru tratament.
 • Partile interzise pentru tratament includ capul, pieptul si spatele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Programeaza-te acum!