Masaj de relaxare Bucuresti | Preturi Servicii Masaj | El Studio
Slide background Slide background
EN

Istoria ne-a aratat ca masajul s-a practicat in toate timpurile si s-a dezvoltat in majoritatea popoarelor cunoscute. Masajul a fost unul dintre primele si cele mai rapide mijloace descoperite de oameni pentru alinarea suferintelor. Un masaj de relaxare foloseste tehnici variate de aplicare de presiune ideala pentru relaxare si calmare, reusind sa elimine tot stresul acumulat in centrii nervosi si sa detensioneze atat fizic, cat si psihic.
Cauti si tu un centru dedicat relaxarii, care sa-ti ofere un adevarat rasfat? Ai avut o zi stresanta la munca? Te simti tensionat muscular? Atunci cu siguranta o sedinta de masaj este exact ce ai nevoie. Alege sa te relaxezi intr-unul dintre saloanele El Studio si cu siguranta te va ajuta sa reduci durerile musculare sau articulare, sa elimini mai usor toxinele din organism, sa cresti imunitatea acestuia si, in general, sa te simti mai bine. Chiar de la prima vizita la El Studio, salon de masaj terapeutic vei putea infrunta mai usor problemele din viata de zi cu zi.

Terapiile prin masaj revitalizeaza trupul si stimuleaza organismul sa isi recapete energia si echilibrul.

Fie ca este vorba de un masaj de stimulare, de relaxare sau terapeutic, de un program anticelulitic sau de un set de proceduri cu efect de tonifiere, toate acestea au rolul de a te face sa iti regasesti linistea si starea de bine. Bucura-te de un masaj profesional in salonul de masaj de relaxare El Studio Dristor.
Terapia prin masaj este recomandata persoanelor de orice varsta pentru ca ajuta la dobandirea si pastrarea unei stari relaxante, optimism si pofta de viata! O sedinta de masaj nu contribuie doar la relaxarea fizica, ci si la mentinerea sanatatii si a elasticitatatii pielii, imbunatatirea circulatiei limfatice, si intarirea sistemului imunitar!
El Studio iti ofera sedinte de masaj de relaxare in zona Dristor Bucuresti, acolo unde specialistii nostri te asteapta pentru un masaj terapeutic profesionist.

Uite cateva dintre beneficiile masajului

Masajul de relaxare poate fi alegerea perfecta pentru a te destinde dupa o zi de munca, bucurandu-te in acelasi timp de o serie de beneficii importante. Cu o simpla sedinta de masaj poti reduce anxietatea, stresul, oboseala, durerile de spate sau musculare, precum si toata tensiunea acumulata in timpul unei saptamani stresante la birou.
Efectele masajului de relaxare ofera o stare generala de energizare, relaxeaza musculatura, elimina semnele de oboseala accentuate si mentine o stare buna de sanatate.
Principalele beneficii ale masajului de relaxare sunt:

  • Reducerea durerilor articulare si musculare;
  • Imbunatirea circulatiei sangvine;
  • Relaxarea muschilor incordati;
  • Reducerea stresului;
  • Reducerea durerilor de spate;
  • Mentinerea și imbunatatirea flexibilitatii;
  • Revigorare fizica si psihica;
  • Tratarea insomniilor, oboselii si anxietatii.
  • Poate avea efect de modelare si mentinere a siluetei pe termen lung.

Un masaj terapeutic se poate realiza fie pe majoritatea portiunilor corpului (spate, picioare, brate), fie doar în anumite zone, in functie de nevoile tale. Pentru rezultate cât mai bune, se recomandă un numar de cel putin 4 sedinte de masaj, cu o durata de timp mai mare.
Un masaj de relaxare se recomanda şi ca o completare a unor terapii adiacente, pentru a spori efectul acestora, precum impachetari sau terapii corporale.
Din cand in cand rasfata-te cu un masaj de relaxare, pentru o stare de bine emotionala si fizica! Iar combinat cu un stil de viata sanatos, iti vei putea mentine starea de sanatate, tonusul si vei scapa de efectele nedorite ale stresului!
Durata masajului de relaxare este de 60 de minute, iar masajul anticelulitic de 45 de minute.

 Programeaza-te acum!