Mezoterapie prin microneedling
Slide background Slide background
EN

Una dintre cele mai recente si mai eficiente metode de intinerire, utilizata pentru rejuvenarea faciala, un tratament facial de microneedling, consta in injectarea unor substante ce au rolul de a reduce pigmentarea faciala, de a imbunatati calitatea si cantitatea de colagen cu efect benefic asupra ridurilor fine, de a reduce cantitatea de sebum si de a hidrata profund, avand rezultate excelente si de durata.

Tratament facial mezoterapie pentru un ten fara imperfectiuni

Mezoterapia este folosita pentru a restabili fermitatea la nivelul fetei, gatului sau decolteului si ajuta in mod natural la refacerea tonusului pielii si la estomparea ridurilor iar in anumite cazuri poate ajuta chiar si la corectarea unor semne si cicatrice.

Si tu iti doresti un ten luminos, odihnit, hidratat si fara riduri? Te vei bucura de toate aceste rezultate chiar dupa prima sedinta de mezoterapie faciala.

Care sunt beneficiile unui tratament facial mezoterapie?

  • estomparea ridurilor fine;
  • hidratarea tenului;
  • stimularea productiei de elastina si colagen, doua substante vitale pentru aspectul ferm si proaspat al tenului;
  • imbunatatirea texturii pielii
  • estomparea cicatricilor post acneice si a porilor
  • tratarea petelor de pigmentare.

Cum se realizeaza?

Mezoterapia poate fi realizata folosind doua metode: terapia fara ac care accelereaza transportul transdermic al substanţelor active folosind un dispozitiv pe radiofrecventa pentru a ajunge in straturile profunde ale pielii si mezoterapia cu ace realizata sub anestezie locala prin injectari multiple ale amestecului de substanțe active, care permite o injectare uniforma, precisa cu grad sporit de eficienta si rezultate optime. Tratamentul este sigur si fara durere.

Mezoterapia faciala reprezinta si un tratament de refacere dar si metoda de preventie impotriva formarii ridurilor de pe fata gat sau decolteu si pentru a menține in timp aspectul ferm, elastic si tanar al tenului.

La salonul El Studio procedeul se realizeaza cu ajutorul unui aparat mezoterapie ce permite o injectare uniforma, este de ultima generatie iar tratamentul se face intr-un mediu steril și controlat.

O sedinta de mezoterapie dureaza aproximativ 30 de minute si presupune injectari de cate 0,1-0,5 ml a unor substante care formeaza un cocktail terapeutic format din vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hyaluronic, la distante de 1-3 cm, in functie de zona tratata. După o sedinta de mezoterapie, pielea va arata hidratata, stralucitoare si ferma.

Toate informatiile generale despre mezoterapie faciala pret sau locatie le aflati direct de pe site sau ne puteti contacta oricand la numerele de telefon disponibile. Acest tip de tratament se efectueaza in saloanele noastre El Studio Lujerului si El Studio Tei. Programeaza-te acum!