Salon de infrumusetare ~ Salon de frumusete | El Studio
Slide background Slide background
EN

Salonul El Studio este mereu aproape de tine. Fie ca esti client fidel ori un vizitator al site-ului care doreste un sfat sau o informatie, echipa noastra de profesionisti in tainele infrumusetarii si ingrijirii corporale te va ajuta!


Click aici pentru a vizualiza arhiva intrebarilor si raspunsurilor din perioada 2009 - 2015

Raspunsuri la intrebarile tale

Buna ziua,

Toate colegele noastre sunt specializate pentru serviciile solicitate. Preturile pentru serviciile solicitate sunt:

- Tratament Academie bazic - 100 lei

- Epilat lung - 27 lei

- Epilat axila - 12 lei

- Inghinal total - 25 lei

- Mustata - 6 lei

- Vopsit sprancene - 10 lei

 

Va asteptam!

Buna ziua,

Sigur, serviciul de Alungire gel unghii tehnice este disponibil in toate saloanele El Studio iar pretul este de 155 lei. Va asteptam!

Buna ziua! Pretul estimativ pentru vopsit ar fi de 200-250 lei in functie de cerintele dvs. (de exemplu daca doriti masca sau alte tratamente). Va asteptam!

 

In toate saloanele El Studio avem disponibil serviciul ingrijire barba (tuns, contur sau aranjat) cu masina de contur sau foarfeca si serviciul de vopsit barba. O zi frumoasa!

Pretul difera in functie de tipul de balayage dorit, tipul si structura parului dumneavoastra. istoricul procedurilor de vopsire etc. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la 021 242 83 40 (Salon El Studio Tei) sau ne puteti face o vizita pentru a discuta direct cu un specialist in colorimetrie.

Serviciul de permanent este disponibil in urmatoarele locatii El Studio: 13 Septembrie, Titulescu sau Floreasca. Pretul se calculeaza in functie de cate kit-uri sunt necesare. Pentru un par mediu am estimat: 4 kit-uri ( dar pot sa intre si 3, depinde de par), manopera, spalat, tuns ( obligatoriu dupa permanent pentru varfuri pentru ca se deterioreaza), coafat cu difuzorul. Pret estimativ 266 lei. Va asteptam!

Costul serviciilor solicitate ar fi aproximativ 212 lei si am avut in vedere urm servicii:

1 tub vopsea, 2 cupe pudra, manopera suvite, manopera vopsit scurt, spalat, tratament postcolorare, tuns si coafat. Daca doriti si nuantarea suvitelor dupa decolorarea cu pudra, acest lucru presupune suplimentar 30 ml vopsea  + spalat suplimentar si uscat (47 lei).

Va asteptam!

Buna ziua, 

Pretul difera in functie de tipul, lungimea si istoricul de colorare al parului dumneaovastra. Va invitam in unul din saloanele noastre pentru a va realiza un test de decolorare si pentru a discuta cu un specialist in colorimetrie despre tipul de balayage dorit.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 021 321 83 40 (Salon El Studio Uniri). Va dorim o zi frumoasa!

Buna ziua,

Costurile estimative pentru serviciile solicitate sunt: 60 ml vopsea Wella Koleston 50 lei, manopera suvite 55 lei, spalat + masca tratament 30 lei, tuns 23 lei. La final puteti opta pentru tuns 14 lei sau coafat 42 lei. Aceste costuri sunt valabile in cazul in care nuantarea suvitele se realizeaza numai din vopsea. Pentru un rezultat cu suvite deschise la culoare este necesara decolorarea lor.

Pentru mai multe detalii va asteptam in salon sa discutati cu specilaistii nostri in colorimetrie. Va dorim o zi placuta!


Asteptam noi intrebari de la dvs. completand formularul de mai jos.