Salon infrumusetare Bucuresti - Salon Cosmetica | El Studio
Slide background Slide background
EN

Salonul El Studio este mereu aproape de tine. Fie ca esti client fidel ori un vizitator al site-ului care doreste un sfat sau o informatie, echipa noastra de profesionisti in tainele infrumusetarii si ingrijirii corporale te va ajuta!


Click aici pentru a vizualiza arhiva intrebarilor si raspunsurilor din perioada 2009 - 2015

Raspunsuri la intrebarile tale

In toate saloanele El Studio avem disponibil serviciul ingrijire barba (tuns, contur sau aranjat) cu masina de contur sau foarfeca si serviciul de vopsit barba. O zi frumoasa!

Pretul difera in functie de tipul de balayage dorit, tipul si structura parului dumneavoastra. istoricul procedurilor de vopsire etc. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la 021 242 83 40 (Salon El Studio Tei) sau ne puteti face o vizita pentru a discuta direct cu un specialist in colorimetrie.

Serviciul de permanent este disponibil in urmatoarele locatii El Studio: 13 Septembrie, Titulescu sau Floreasca. Pretul se calculeaza in functie de cate kit-uri sunt necesare. Pentru un par mediu am estimat: 4 kit-uri ( dar pot sa intre si 3, depinde de par), manopera, spalat, tuns ( obligatoriu dupa permanent pentru varfuri pentru ca se deterioreaza), coafat cu difuzorul. Pret estimativ 266 lei. Va asteptam!

Costul serviciilor solicitate ar fi aproximativ 212 lei si am avut in vedere urm servicii:

1 tub vopsea, 2 cupe pudra, manopera suvite, manopera vopsit scurt, spalat, tratament postcolorare, tuns si coafat. Daca doriti si nuantarea suvitelor dupa decolorarea cu pudra, acest lucru presupune suplimentar 30 ml vopsea  + spalat suplimentar si uscat (47 lei).

Va asteptam!

Buna ziua, 

Pretul difera in functie de tipul, lungimea si istoricul de colorare al parului dumneaovastra. Va invitam in unul din saloanele noastre pentru a va realiza un test de decolorare si pentru a discuta cu un specialist in colorimetrie despre tipul de balayage dorit.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 021 321 83 40 (Salon El Studio Uniri). Va dorim o zi frumoasa!

Buna ziua,

Costurile estimative pentru serviciile solicitate sunt: 60 ml vopsea Wella Koleston 50 lei, manopera suvite 55 lei, spalat + masca tratament 30 lei, tuns 23 lei. La final puteti opta pentru tuns 14 lei sau coafat 42 lei. Aceste costuri sunt valabile in cazul in care nuantarea suvitele se realizeaza numai din vopsea. Pentru un rezultat cu suvite deschise la culoare este necesara decolorarea lor.

Pentru mai multe detalii va asteptam in salon sa discutati cu specilaistii nostri in colorimetrie. Va dorim o zi placuta!

Buna ziua,

Costurile pentru serviciile solicitate sunt: pensat forma (19 lei), pensat (15 lei). Va asteptam!

Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor El Studio! Costurile pentru serviciile solicitate sunt: machiaj de ocazie / mireasa (120 lei), proba machiaj (60 lei), coafat mirese (110 lei), proba coafat (58 lei).

Pentru programare ne puteti contacta la 021 430 83 40 (Salon El Studio Lujerului). Va asteptam!

Buna ziua,

Costurile solicitate pentru un par mediu (pana la nivelul umerilor) sunt: coafat mediu (31 lei), machiaj de zi (60 lei), machiaj de seara (80 lei), machiaj de ocazie (120 lei). Pentru programare va rugam sa ne contactati la 021 321 83 40 ( salon El Studio Unirii ). Va asteptam!


Asteptam noi intrebari de la dvs. completand formularul de mai jos.