Salon infrumusetare Bucuresti - Salon Cosmetica | El Studio
Slide background Slide background
EN

Salonul El Studio este mereu aproape de tine. Fie ca esti client fidel ori un vizitator al site-ului care doreste un sfat sau o informatie, echipa noastra de profesionisti in tainele infrumusetarii si ingrijirii corporale te va ajuta!


Click aici pentru a vizualiza arhiva intrebarilor si raspunsurilor din perioada 2009 - 2015

Raspunsuri la intrebarile tale

Costurile estimative pentru serviciile solicitate sunt: tuns (23 lei) + vopsit par lung (250 lei). La final puteti opta pentru coafat par lung (39 lei).

Buna ziua, costul serviciului solicitat ar fi 135 ron - Constructie Gel Unghii Tehnice ( sablon ). La acest cost se adauga intre 2 si 15 ron / unghie pentru model, in functie de dificultate.

 

Va rugam sa sunati pentru programare din timp pentru a va asigura ca vi se rezerva timpul necesar. Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactati.

Buna ziua,

Trecerea de la culoarea dumneavoastra la ombre gri este recomandata a se face in cel putin doua etape pentru a nu deteriora firul de par. Costul estimativ pentru o etapa de decolorare / colorare este urmatorul: manopera decolorat mediu (34 lei), pura decolorat (80 lei, am aproximat 4 cupe), spalat (13 lei), manopera vopsit mediu (34 lei), vopsea wella (100 lei, am aproximat 2 tuburi de vopsea), spalat (13 lei), masca tratament (15 lei), tratament post colorare (18 lei) la final puteti opta pentru coafat (34 lei) sau uscat (14 lei). 

Pentru mai multe detalii va asteptam la salon sau ne puteti contacta la 021 242 83 40.

Un cost estimativ pentru procedura de vopsire balayage pe par mediu este de 350 lei. Pentru mai multe detalii va asteptam la salon.

Buna ziua,

Serviciul de pedichiura include si indepartarea ojei clasice de pe suprafata unghiilor. In cazul in care pedichiura dumneavoastra este cu oja semipermanenta demontarea costa 20 lei. Pentru a inregistra programarea dumneavoastra va rugam sa ne contactati la 021 242 83 40 (El Studio Tei).

Daca parul dumneavoastra nu depaseste linia umerilor, va incadrati la par mediu. Costurile serviciilor solicitate ar fi aproximativ urmatoarele: vopsea Koleston  88 ron (2 tuburi), manopera vopsit mediu 33 ron, spalat 13 ron, tratament post color 11 ron, masca regenerare 15 ron, si uscat 12 ron sau coafat mediu 29 ron, in functie de preferinta. Pentru mai multe detalii va asteptam la salon!

Serviciul de micropigmentare sprancene este disponibil in salonul El Studio Mosilor (Calea Mosilor nr 260, sector 2, 021 210 83 40) la pretul de 490 lei. Va asteptam.

Buna ziua,

In functie de samponul ales preturile sunt urmatoarele: spalat Wella  (13 lei), spalat Kerastase ( 18 lei), spalat par mediu Moroccanoil (20 lei).

Daca parul dumneavoastra nu necesita un proces de decolorare, costul estimativ pentru serviciul solicitat este: 60 ml vopsea 50 lei, manopera suvite lung 55 lei, spalat + masca tratament 30 lei, coafat par lung 42. Pentru o estimare corecta va asteptam in unul din saloanele noastre pentru a discuta cu un specialist in colorimetrie. In functie de structura, tipul si culoarea parului dumneavoastra, acesta va poate spune ce rezultate se pot obtine.

Costul estimativ pentru serviciile solicitate poate varia intre 250 - 300 lei. Pentru mai multe detalii va asteptam la salon!


Asteptam noi intrebari de la dvs. completand formularul de mai jos.