Salon de infrumusetare ~ Salon de frumusete | El Studio
Slide background Slide background
EN

Salonul El Studio este mereu aproape de tine. Fie ca esti client fidel ori un vizitator al site-ului care doreste un sfat sau o informatie, echipa noastra de profesionisti in tainele infrumusetarii si ingrijirii corporale te va ajuta!


Click aici pentru a vizualiza arhiva intrebarilor si raspunsurilor din perioada 2009 - 2015

Raspunsuri la intrebarile tale

Buna ziua. Se poate aplica vopsea peste nuantator fara nici o problema. Va asteptam!

Buna ziua, Pretul vopsitului nu include si serviciul pentru decolorarea parului. Aceasta se calculeaza separat in functie de cat proudus este necesar pentru obtinerea rezultatului dorit. Daca doriti doar o improspatare a nuantei actuale, nu este necesara decolorarea. Va multumim pentru interesul acordat serviciilor El Studio.

Procesul de vopsire nu include si decolorarea. Daca doriti o deschidere de culoare se poate efectua o decolorare apoi nuantarea parului in culoarea dorita. Pentru mai multe detalii va asteptam in salon.

In acest moment avem in saloanele EL Studio o oferta de 25% discount la urmatoarele tratamente Academie: modelant, purargil si termo-activ .Costul acetui tratament dupa aplicarea reducerii este 120 ron in loc de 160 ron . Tratamentul facial cuprinde urmatoarele etape: demachiere, tonifiere, peeling, aburi ,extractie , masca ,masaj si crema . Pentru rezultate optime este indicat un numar de minim 3 sedinte.

Pentru alte detalii si programari  va stam la dipozitie la nr de telefon 021 210 83 40.

 

Va  multumim si va asteptam cu drag.

Costurile estimative pentru serviciul solicitat sunt:  ~90 gr pudra decoloranta blondor wella 60 lei; manopera decolorat mediu 32 lei; 120 ml vopsea wella 100 lei; manopera vospit mediu 32 lei; spalat 12 lei; masca tratament (optional 14lei); coafat 30 lei sau uscat 11 lei. Va multumim pentru interesul acordat serviciilor de infrumusetare El Studio.

Costul estimativ pentru serviciul solicitat este de 344 lei - am estimat la 4 cupe pudra decoloranta wella 80 lei, manopera decolorat par lung, spala, uscat, 120 ml vopsea koleston 100 lei, manopera vopsit lung, spalat, masca tratament par lung, uscat, styling. Pentru a va face un calcul cat mai exact va asteptam in locatia din Timpuri Noi la o consiliere cu una din colegele noastre de la coafor.

In toate saloanle de infrumusetare El Studio sunt disponibile serviciile pentru unghii cu gel (constructie, tips, french, intretinere etc.) Pretul pentru serviciul de constructie unghii cu gel este 110 lei iar pentru intretinere 65 lei. Va asteptam!

Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor El Studio. Costul estimativ pentru serviciul solicitat este de 180 lei (pudra + vopsea + manopera + spalat + tratament post colorare + coafat). Va asteptam si va dorim o zi placuta!

Costul pentru serviciul de coafat special bucle retro este de 49 lei, daca doriti spalat 12 lei si masca 16 lei. Va multumim pentru interesul acordat serviciilor de infrumusetare El Studio si va asteptam.

Buna ziua. Costurile serviciilor implicate in procedura solicitata sunt urmatoarele: 60 g pudra decoloranta 40 lei, manopera 40 lei, spalat 12 lei, uscat 11 lei, 120 ml vopsea 100 lei, manopera 40 lei, spalat 12 lei, masca tratament post colorare 16 lei, daca doriti, tuns 20 lei si coafat 39 lei sau uscat 11 lei. O zi buna! 


Asteptam noi intrebari de la dvs. completand formularul de mai jos.