Salon infrumusetare Bucuresti - Salon Cosmetica | El Studio
Slide background Slide background
EN

Salonul El Studio este mereu aproape de tine. Fie ca esti client fidel ori un vizitator al site-ului care doreste un sfat sau o informatie, echipa noastra de profesionisti in tainele infrumusetarii si ingrijirii corporale te va ajuta!


Click aici pentru a vizualiza arhiva intrebarilor si raspunsurilor din perioada 2009 - 2015

Raspunsuri la intrebarile tale

Pretul tunsului este de 25 ron daca vorbim de o schimbare de look. Nuanta gri metalic este una destul de dificila si de aceea trebuie sa cunoastem detalii precum nuanta actuala a parului dumneavoastra, daca aveti o culoare uniforma sau aveti suvite, etc. Pentru o estimare corecta va asteptam in salonul El Studio Lujerului sa discutati cu unul din specialistii nostri in colorimetrie. O zi placuta!

Programarile pentru astfel de eveniment se fac cat mai repede pentru a gasi disponibilitate la ora dorita. Costul pentru machiaj este 120 lei, iar coafatul mireasa 130 lei. Pentru programari la salonul El Studio Unirii (Str. Sf. Vineri Nr. 23, sector 3) sunati la 021 321 83 40. Va asteptam!

Da, se poate face pedichiura cu oja semipermanenta. Costurile sunt: pedichiura (30 lei) + aplicare oja semipermanenta (48 lei). Va astepam!

Tratamentul facial Academie bazic (100 lei) consta in demachiere, tonifiere, gomaj (exfoliere), extractiie (daca este necesar), fiola tratament in functie de nevoile tenului, masca crema si crema hidratanta.

In perioada Iulie - August avem promotie la Tratamentul cosmetic modelant Academie la pretul special de 120 lei in loc de 160. Acesta tratament contine in locul mastii crema o masca de tip termoplastic care ofera un plus de eficienta fiolei tratament aplicata inainte.

Pentru a renunta la culoarea actuala, este nevoie de un decapaj. Costul estimativ pentru acest procedeu poate varia intre 300 si 350 lei, in functie de cantitatea produselor folosite si de structura parului dumneavoastra. Va asteptam in salon pentru mai multe detalii.

In situatia dumneavoastra pentru a ajunge la o singura nuanta a parului, radacina va trebui sa treaca printr-un proces de decolorare . Costurile estimative pentru serviciile solicitate sunt : 90 gr pudra decoloranta - 60 ron + manopera decolorat radacina 28 ron + spalat -13 ron + tratament postcolorare-11 ron + 120 ml vopsea Wella - 116 ron + spalat - 13 lei + tratament postcolorare - 17 lei.  La sfarsit puteti opta pentru tuns - 23 lei si coafat 31 lei sau uscat 12 lei.

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la nr de te 021 210 83 40.

Va multumim si va asteptam cu drag.

Va rugam sa ne comunicati la ce zone va referiti prin serviciul de "epilat total".

In salonul El Studio Unirii gasiti disponibile urmatoarele servicii: mustata - 6 lei, axila - 12 lei, brate - 16 lei, picioare lung - 31 lei, inghinal total - 26 lei.

Buna dimineata,

Pentru unghiile domnisoarei va recomandam o manichiura cu oja semipermanenta astfel incat sa beneficieze de un strat de protectie suplimentar, insa nici un tip de manichiura nu va rezolva problema cu ruperea unghiilor.

Nu va recomandam unghiile tehnice deoarece daca nu sunt intretinute corespunzator si cu mare atentie pot afecta calitatea unghiei naturale. In cazul unghiilor cu gel exista posibilitatea de a se agata unghia falsa deteriorata si poate duce la ruperea unghiei naturale. Indiferent de tipul de manichiura ales, daca lacul este desigilat (roasa unghia), manichiura nu va rezista.

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor El Studio. Pentru programari in salonul El Studio Lujerului apelati 021 430 83 40.

O zi frumoasa!

 

Serviciul de unghii tehnice este disponibil in toate saloanele El Studio. Costul pentru constructie unghii tenice este 110 lei, alungire unghii gel 135 lei iar pentru intretinere este 65 lei. Programari El Studio Lujerului: 021 430 83 40. Va asteptam!


Asteptam noi intrebari de la dvs. completand formularul de mai jos.