Salon de frumusete ~ Salon frumusete ~ Salon infrumusetare ~ El Studio Bucuresti
Slide background Slide background
EN

Salonul El Studio este mereu aproape de tine. Fie ca esti client fidel ori un vizitator al site-ului care doreste un sfat sau o informatie, echipa noastra de profesionisti in tainele infrumusetarii si ingrijirii corporale te va ajuta!


Click aici pentru a vizualiza arhiva intrebarilor si raspunsurilor din perioada 2009 - 2015

Raspunsuri la intrebarile tale

Buna ziua,

Pentru inregistrarea unei programari va rugam sa ne contactati la 021 340 83 40 (El Studio Dristor). Va rugam sa ne oferiti mai multe detalii la adresa office@el-studio.ro despre ultima experienta si un numar de telefon. Va multumim!

Buna ziua,

Costul pentru demontarea unghiilor tehnice este de 35 lei. Va asteptam!

Buna ziua,

Costul pentru serivicul de manichiura clasica este de 27 lei. Acest serviciu implica scurtarea unghiilor, forma unghiilor, curatarea si hidratarea cuticulei. Aplicarea ojei clasice OPI este CADOU pentru acest serviciu. Daca doriti aplicare de oja semipermanenta - pretul pentru acest serviciu este de 50 lei.

Va asteptam!

Buna ziua, 

Costul pentru serviciul de epilat picioare lung este de 34 lei. Va asteptam!

Buna ziua,

In cadrul saloanelor El Studio avem disponibil Tratamentul Peeling Expert de la Academie la pretul de 292 lei / sedinta sau puteti accesa urmatoarea oferta: http://www.el-studio.ro/promotie/44/oferta-limitata-2-x-peeling-expert-academie-crema-fps50.html

-40% Deux Academie Peeling Expert

  • 2 Sedinte Academie Peeling Expert
  • Crema de fata Academie 365 UV Jours, FPS50, 30ml
Pret special - 492 lei

Va asteptam!

Buna ziuam

Costul pentru manichiura semipermanenta este de 77 lei (manichiura + aplicare oja semi). Daca este necesara demontarea ojei semipermanente, se adauga si costul de 12 lei. Va multumim!

Buna ziua,

Va mutlumim pentru interesul acordat serviciilor El Studio.
Costul estimativ pentru un vopsit par lung (fara vopsea) este de 200 lei (manopera vopsit, masca + tratament post color, spalat Wella, uscat). La fina puteti opta pentru coafat -  42 lei.

In aceasta situatie, nu va putem garanta acoperirea integrala a firelor de par, nuanta obtinuta sau cat de uniform va prinde vopseaua.

Va recomandam sa optati pentru vopseaua profesionala utilizata in salon (Wella) - estimam 2 tuburi de vopsea (108 lei).

Va dorim o zi frumoasa!

Buna ziua,

Costul pentru serviciile de mancihiura solicitate sunt: manichiura clasica (27 lei) + aplicare oja semipermanenta (50 lei).

Va multumim si va asteptam!

Buna ziua,

Ne pare rau, momentan serviciile de masaj corporal nu sunt disponibile in cadrul salonului.

Va dorim o zi frumoasa!

Buna ziua,

Costul pentru serviciile solicitate sunt: tuns ( 27 - 35 lei), spalat Wella (15 lei) + uscat (14 lei) sau coafat par lung (42 lei).

Va multumim pentru interesul acordat!


Asteptam noi intrebari de la dvs. completand formularul de mai jos.