Slide background Slide background
EN

Salonul El Studio este mereu aproape de tine. Fie ca esti client fidel ori un vizitator al site-ului care doreste un sfat sau o informatie, echipa noastra de profesionisti in tainele infrumusetarii si ingrijirii corporale te va ajuta!


Click aici pentru a vizualiza arhiva intrebarilor si raspunsurilor din perioada 2009 - 2015

Raspunsuri la intrebarile tale

Buna ziua, 

Pretul difera in functie de tipul, lungimea si istoricul de colorare al parului dumneaovastra. Va invitam in unul din saloanele noastre pentru a va realiza un test de decolorare si pentru a discuta cu un specialist in colorimetrie despre tipul de balayage dorit.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 021 321 83 40 (Salon El Studio Uniri). Va dorim o zi frumoasa!

Buna ziua,

Costurile estimative pentru serviciile solicitate sunt: 60 ml vopsea Wella Koleston 50 lei, manopera suvite 55 lei, spalat + masca tratament 30 lei, tuns 23 lei. La final puteti opta pentru tuns 14 lei sau coafat 42 lei. Aceste costuri sunt valabile in cazul in care nuantarea suvitele se realizeaza numai din vopsea. Pentru un rezultat cu suvite deschise la culoare este necesara decolorarea lor.

Pentru mai multe detalii va asteptam in salon sa discutati cu specilaistii nostri in colorimetrie. Va dorim o zi placuta!

Buna ziua,

Costurile pentru serviciile solicitate sunt: pensat forma (19 lei), pensat (15 lei). Va asteptam!

Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor El Studio! Costurile pentru serviciile solicitate sunt: machiaj de ocazie / mireasa (120 lei), proba machiaj (60 lei), coafat mirese (110 lei), proba coafat (58 lei).

Pentru programare ne puteti contacta la 021 430 83 40 (Salon El Studio Lujerului). Va asteptam!

Buna ziua,

Costurile solicitate pentru un par mediu (pana la nivelul umerilor) sunt: coafat mediu (31 lei), machiaj de zi (60 lei), machiaj de seara (80 lei), machiaj de ocazie (120 lei). Pentru programare va rugam sa ne contactati la 021 321 83 40 ( salon El Studio Unirii ). Va asteptam!

Buna ziua,

Costurile pentru serviciile solicitate sunt: gene fir cu fir (120 lei), gene 2D (250 lei), gene 3D (320 lei), tip banda (40 lei), vopsit sprancene (10 lei). Va asteptam!

Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor El Studio. In toate saloanele avem disponibil serviciul de manichiura frantuzeasca insa colegele noastre il realizeaza fara ajutorul benzilor. Pentru programare va rugam sa sunati la 021 321 83 40 (El Studio Unirii). Va asteptam!

Buna ziua,

Da, se poate! Insa in functie de tipul de balayage dorit acesta se va realiza in 1,2 sau mai multe procese de decolorare/colorare. Pentru a va putea calcula un pret estimativ va rugam sa ne trimiteti o fotografie cu parul dumneavoastra si una cu balayage-ul dorit. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la 021 321 83 40 (El Studio Unirii) sau pe adresa de e-mail office@el-studio.ro. Va dorim o zi placuta!

Buna ziua,

Pentru programari va rugam sa ne contactati la 021 210 83 40 (El Studio Mosilor) sau on-line prin completarea formularului din pagina de contact: http://www.el-studio.ro/pagina/contact.html

Va dorim o zi frumoasa!

Buna ziua,

Pretul de 100 de lei este pentru tratamentul Academie bazic. Tratamentul Academie Hidratare Optimala costa 225 lei si contine urmataorele proceduri: demachiere, tonifiere, peeling, masaj facial, masca si crema de final + contur de ochi.

Avem disponibil si tratamentul Academie microdermabraziune iar pretul este de 320 lei  / sedinta.

Va asteptam!


Asteptam noi intrebari de la dvs. completand formularul de mai jos.