Salon infrumusetare Bucuresti - Salon Cosmetica | El Studio
Slide background Slide background
EN

Salonul El Studio este mereu aproape de tine. Fie ca esti client fidel ori un vizitator al site-ului care doreste un sfat sau o informatie, echipa noastra de profesionisti in tainele infrumusetarii si ingrijirii corporale te va ajuta!


Click aici pentru a vizualiza arhiva intrebarilor si raspunsurilor din perioada 2009 - 2015

Raspunsuri la intrebarile tale

Buna ziua,

Pretul estimativ pentru serviciile solicitate este de 270 lei (am estimat 2 cupe pudra magma, manopera suvite mediu, tratament post-color, spalat Wella, tuns si coafat). Va asteptam cu drag!

Hello,

 

The cost of services is: 30 lei ( classic manicure ) + 50 lei ( semi-permanent nail polish application ). If you also have disassembly, add 13 lei .

Have a greate day!

 

 

Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat! Pretul pentru serviciul de constructie unghii gel este de 135 lei sau daca doriti protectie gel pe unghie naturala 80 lei + culoare: gel color (22 lei); oja semipermanenta (50 lei) sau oja clasica (10 lei).

Nuantele disponibile le puteti consulta in cadrul salonului. Adresa de e-mail la care ne puteti trimite informatiile este office@el-studio.ro

Serviciul de tuns pentru barbati costa 25 lei. 

Va dorim o zi frumoasa!

Pretul pentru serviciul de epilat inghinal total este de 35 lei.

Buna ziua,

Pentru programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021 430 83 40 ( El Studio Lujerului ) sau puteti utiliza formularul din pagina de contact: https://www.el-studio.ro/pagina/contact.html

Va multumim!

Buna ziua,

Pretul pentru serviciul de tuns este de 30 lei. Va asteptam cu drag!

Buna ziua,

Pretul pentru serviciul de intretinere unghii tehnice este de 75 lei + aplicare gel color 22 lei sau oja semipermanenta 50 lei.

Va multumim!

Buna ziua,

Pentru serviciile solicitate am estimat 5 cupe pudra pentru decolorare, 150 ml vopsea, masca tratament, tuns si coafat par lung. Pretul estimativ este de 480 lei. Va asteptam cu drag!

Buna ziua,

Tratamentul Bazic este potrivit pentru toate tipurile de ten si este recomandat pentru curatarea tenului. Pretul tratamentului este de 114 lei iar pentru masaj facial 55 lei. Va asteptam cu drag!

Buna ziua,

Pretul pentru serviciul de coafat ocazie / mireasa + spalat Wella este de 146 lei. Va asteptam!


Asteptam noi intrebari de la dvs. completand formularul de mai jos.