Salon infrumusetare Bucuresti - Salon Cosmetica | El Studio
Slide background Slide background
EN

Salonul El Studio este mereu aproape de tine. Fie ca esti client fidel ori un vizitator al site-ului care doreste un sfat sau o informatie, echipa noastra de profesionisti in tainele infrumusetarii si ingrijirii corporale te va ajuta!


Click aici pentru a vizualiza arhiva intrebarilor si raspunsurilor din perioada 2009 - 2015

Raspunsuri la intrebarile tale

Buna ziua,

Pentru programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021 311 83 40 (El Sutdio Titulescu) sau puteti utiliza formularul de contact: https://www.el-studio.ro/pagina/contact.html

Va multumim si va asteptam!

Buna ziua,

 

Procesul de schimbare a pigmentului de negru este unul mai complex. 

Pentru serviciul solicitat am estimat 2x cupe pudra decoloranta Blondo si 1x Tub vopsea Koleston 60ml. 

Se poate ca la momentul desfasurarii procesului de decolorare/ vopsire, serviciile estimate de noi sa cuprinda un numar mai mare, adica o cupa in plus de pudra sau mai multi ml de vopsea, sau chiar mai putin.

Pretul serviciilor estimate este de 221 lei. 

 

Sper ca v-am fost de ajutor si va asteptam cu drag! 

Buna ziua,

In cadrul saloanelor El Studio respectam toate masurile necesare recomandate de Ministerul Santatii pentru lupta impotriva virusului COVID-19 - conform protocolului de siguranta. Personalul poarta masca si manusi de protectie pe toata durata programului de lucru. Conform protocolului intern - echipamentele de lcuru, instrumentarul si suprafetele de contact sunt dezinfectate dupa fiecare client cu substante avizate de catre autoritati.

Reguli de acces in salon:

- realizarea serviciilor se face pe baza de programare

- accesul in salon se face doar la invitatia unui angajat El Studio, dupa procedura de igenizare si dezinfectare

- se va evita insotirea clientului de catre alta persoane in incinta salonului, cu exceptia cazurilor speciale (copii sub 14 ani, persoane cu dizabilitati etc.)

- la intrarea in salon se va masura temperatura conform normelor emise de Ministerul Sanatatii

- utilizarea produselor de igenizare si dezinfectare din salon

- evitarea contactului fizic cu angajatii El Studio (imbratisari, forme de salut)

- pastrarea distantei de minim 1,5 m fata de alte persoane din salon

 

Va asteptam in siguranta la salon!

Buna ziua,

Serviciul de spalat nu este obligatoriu in perioada de pandemie, insa va recomandam sa optati pentru serviciul de spalat impreuna cu serviciul de tuns. Acest lucru va ofera o experienta mai placuta in salon si ofera stilistului, posibilitatea de a finisa lucrarea mult mai bine.

Va dorim o zi frumoasa!

Buna ziua,

Pretul estimativ este intre 500 - 650 lei insa va recomandam sa ne contactati la 021 233 83 40 (El Studio Floreasca) pentru a discuta cu un specialist in colorimetrie. Pretul final va fi in functie de cantitatea de materiale necesara (vopsea, pudra) pentru a obtine rezultatul dorit.

Va asteptam!

 

Buna ziua,

Pentru a va putea estima un pret avem nevoie de o fotografie recenta cu parul dumneavoastra si eventual o fotografie cu modelul de balayage dorit. Le puteti trimtie la adresa office@el-studio.ro si va rugam sa ne comunicati daca parul dumneavoastra este vopsit sau natural. Va multumim!

Buna ziua,

Pretul estimativ pentru serviciul de colorare - par mediu (deasupra umerilor) este de 167 lei (75 ml vopsea). Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la 021 326 8340 - El Studio Crangasi. Va asteptam!

Buna ziua,

Pentru programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon aferent locatiei El Studio Lujerului - 021 430 83 40. Va multumim si va asteptam!

Buna ziua,

Costurile pentru serviciile solicitate sunt urmatoarele:

- tuns: 30 lei

- manichiura: 30 lei + aplicare oja semipermanenta: 50 lei

Va asteptam cu drag la salon!

Buna ziua,

Pentru a va putea estima un pret pentru serviciul de colorare este necesar sa ne trimiteti o fotografie recenta cu parul dumneavoastra si o fotografie cu rezultatul dorit la adresa office@el-studio.ro

Va multumim!


Asteptam noi intrebari de la dvs. completand formularul de mai jos.