Salon infrumusetare Bucuresti - Salon Cosmetica | El Studio
Slide background Slide background
EN

Salonul El Studio este mereu aproape de tine. Fie ca esti client fidel ori un vizitator al site-ului care doreste un sfat sau o informatie, echipa noastra de profesionisti in tainele infrumusetarii si ingrijirii corporale te va ajuta!


Click aici pentru a vizualiza arhiva intrebarilor si raspunsurilor din perioada 2009 - 2015

Raspunsuri la intrebarile tale

Buna ziua,

Pentru programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon fix aferent salonului El Studio Timpuri Noi - 021 330 83 40.

Va multumim si va asteptam!

 

Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor El Studio! In cadrul saloanelor El Studio sunt disponibile tratamentele faciale Academie: tratament bazic, tratament modelant / termic, oxigenant stimulant, hidratare optimala lifting vitamina C, microdermabraziune, masca colagen etc.

In aceasta perioada avem disponibila oferta pentru tratamentul de ingrijire cu masca colagen sau microdermabraziune:

http://www.el-studio.ro/promotie/48/tratament-de-ochi-cadou.html

Va asteptam in saloanele El Studio pentru a discuta cu specialistii nostri si pentru a alege impreuna tratamentele potrivite in functie de nevoia tenului dumneavoastra si rezultatele dorite.

Pentru ingrijirea tenului acasa dupa tratament avem disponibile produsele profesionale Academie.

Va dorim o zi frumoasa!

Buna ziua,

Pentru serviciul de epilat este disponibila atat ceara traditionala cat si ceara de unica folosinta, in functie de preferinta clientului. Va asteptam cu drag!

Buna ziua,

Da, puteti achita serviciile de infrumusetare cu voucherul Benefit. Pentru programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon aferent locatiei El Studio preferate - 021 340 83 40 (Dristor). Va dorim o zi frumoasa!

Buna ziua,

Pentru programari va rugam sa ne contactatui la numarul de telefon fix aferent locatiei El Studio preferate, (El Studio Floreasca - 021 233 83 40 ). Va multumim!

Buna ziua,

Pretul pentru serviciile solicitate este de 35 lei (axila - 15 lei, brate - 20 lei). Va asteptam cu drag la salon!

Buna ziua,

Pretul pentru serviciul de pedichiura semipermanenta este de 87 lei (pedichiura - 37 lei + aplicare oja semipermanenta -50 lei). Va asteptam cu drag la salon!

Buna ziua,

Pretul de 35 lei reprezinta un serviciu de tuns mai complex sau schimbare look (schimbare forma tunsoare, tuns de la par mediu / lung la par scurt, skin fade etc). Pe site sunt afisate preturile pentru cele mai solicitate servicii insa la receptia salonului este disponibila lista de preturi cu toate serviciile din salon.

Pentru alte informatii va stam la dispozitie.

Echipa El Studio

Buna ziua,

Am trimis solictarea dumneavoastra catre receptia salonului El Studio Lujerului. Urmeaza sa va contactam pentru confirmare in cel mai scurt timp. Va multumim!


Asteptam noi intrebari de la dvs. completand formularul de mai jos.