Salon de infrumusetare ~ Salon de frumusete | El Studio
Slide background Slide background
EN

Salonul El Studio este mereu aproape de tine. Fie ca esti client fidel ori un vizitator al site-ului care doreste un sfat sau o informatie, echipa noastra de profesionisti in tainele infrumusetarii si ingrijirii corporale te va ajuta!


Click aici pentru a vizualiza arhiva intrebarilor si raspunsurilor din perioada 2009 - 2015

Raspunsuri la intrebarile tale

Buna ziua,

In acest moment nu sunt active oferte care sa includa servicii de epilat. Costurile pentru serviciile solicitate sunt: inghinal (35 lei), brate (20 lei), picioare lung (34 lei), axila (15 lei).

Va asteptam!

Buna ziua,

Pentru serviciul de colorare avem nevoie de mai multe informatii. Pentru a va estima un pret va rugam sa ne cotactati la 021 340 8340 (El Studio Dristor) sau va asteptam la salon pentru a discuta cu unul din specialistii nostri in colorare. Va dorim o zi frumoasa!

Buna ziua,

In cadrul salonului sunt disponibile mai multe tipuri de tratamente faciale. Va asteptam la salon pentru a discuta mai multe detalii cu unul din specialistii nostri.

https://www.el-studio.ro/servicii/cosmetica.html

Buna ziua,

Pretul estimativ pentru serviciile solicitate este de 270 lei (am estimat 2 cupe pudra magma, manopera suvite mediu, tratament post-color, spalat Wella, tuns si coafat). Va asteptam cu drag!

Hello,

 

The cost of services is: 30 lei ( classic manicure ) + 50 lei ( semi-permanent nail polish application ). If you also have disassembly, add 13 lei .

Have a greate day!

 

 

Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat! Pretul pentru serviciul de constructie unghii gel este de 135 lei sau daca doriti protectie gel pe unghie naturala 80 lei + culoare: gel color (22 lei); oja semipermanenta (50 lei) sau oja clasica (10 lei).

Nuantele disponibile le puteti consulta in cadrul salonului. Adresa de e-mail la care ne puteti trimite informatiile este office@el-studio.ro

Serviciul de tuns pentru barbati costa 25 lei. 

Va dorim o zi frumoasa!

Pretul pentru serviciul de epilat inghinal total este de 35 lei.

Buna ziua,

Pentru programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021 430 83 40 ( El Studio Lujerului ) sau puteti utiliza formularul din pagina de contact: https://www.el-studio.ro/pagina/contact.html

Va multumim!

Buna ziua,

Pretul pentru serviciul de tuns este de 30 lei. Va asteptam cu drag!

Buna ziua,

Pretul pentru serviciul de intretinere unghii tehnice este de 75 lei + aplicare gel color 22 lei sau oja semipermanenta 50 lei.

Va multumim!


Asteptam noi intrebari de la dvs. completand formularul de mai jos.