Salon infrumusetare Bucuresti - Salon Cosmetica | El Studio
Slide background Slide background
EN

Salonul El Studio este mereu aproape de tine. Fie ca esti client fidel ori un vizitator al site-ului care doreste un sfat sau o informatie, echipa noastra de profesionisti in tainele infrumusetarii si ingrijirii corporale te va ajuta!


Click aici pentru a vizualiza arhiva intrebarilor si raspunsurilor din perioada 2009 - 2015

Raspunsuri la intrebarile tale

Buna ziua,

Costurile pentru serviciile solicitate sunt:

manichiura clasica - 33 lei + pedichiura - 40 lei + aplicare oja semipermanenta - 52 lei

Va asteptam cu drag!

Buna ziua,

Pretul estimativ pentru vopsit este de 260 - 300 lei (am estimati  2 cupe pudra pentru decolorare si 60 ml vopsea). Pentru acest proces de colorare va recomandam sa optati si pentru tratamentul de protectie a firului de par Wellaplex - 124 lei. Pretul pentru tuns bob este de 42 lei

Pentru serviciul de colorare si Wellaplex pretul se va calcula in functie de cantitatea de produse utilizata.

Va asteptam!

Buna ziua,
Pentru serviciul de epilat este disponibila atat varianta cu ceara traditionala cat si varianta cu ceara de unica folosinta. Va rugam sa specificati inainte de a incepe procedura varianta dorita. Va asteptam!

Buna ziua,

Costurile pentru serviciile de infrumusetare solicitate sunt: spalat Wella - 18 lei + coafat par mediu 38 lei. Va asteptam cu drag!

Buna ziua,

Fiind parul vopsit saten inchis trebuie decolorat 4 cupe pudra 106 lei, manopera decolorat 50 lei, spalat 18 lei, 2 tuburi vopsea 120 lei (parul decolorat absoarbe multa vopsea), spalat 18 lei, masca 23lei, coafat 45 lei. Recomandam tratamentul wellaplex la decolorare pentru protectia impotriva procesului de decolorat si vopsit a firului de par acesta se va aplica in 2 pasi, 1-odata cu pudra de decolorat si 2- la scafa sub forma de masca(timp de actiune 10-15 min) - pret pentru 4 cupe de pudra 124 lei.

Pentru mai multe detalii va asteptam la salon!

Buna ziua,

Parul devine mai fragil in urma procedurii din cauza solutiei de permanent, pretul difera in functie de lungimea parului.

Un pret estimativ pentru par lung este de 122 lei.

Va asteptam cu drag!

Buna ziua,
Pe site este afisata lista scurta cu cele mai solicitate servicii. Lista completa de servicii este disponibila in locatiile El Studio sau ne puteti contacta la numarul de telefon aferent locatiei El Studio preferate.

Costurile pentru serviciile solicitate sunt: inghinal (35 lei), brate (20 lei), picioare lung (34 lei), axila (15 lei).

Va asteptam!

Buna ziua,

In acest moment nu sunt active oferte care sa includa servicii de epilat. Costurile pentru serviciile solicitate sunt: inghinal (35 lei), brate (20 lei), picioare lung (34 lei), axila (15 lei).

Va asteptam!

Buna ziua,

Pentru serviciul de colorare avem nevoie de mai multe informatii. Pentru a va estima un pret va rugam sa ne cotactati la 021 340 8340 (El Studio Dristor) sau va asteptam la salon pentru a discuta cu unul din specialistii nostri in colorare. Va dorim o zi frumoasa!

Buna ziua,

In cadrul salonului sunt disponibile mai multe tipuri de tratamente faciale. Va asteptam la salon pentru a discuta mai multe detalii cu unul din specialistii nostri.

https://www.el-studio.ro/servicii/cosmetica.html


Asteptam noi intrebari de la dvs. completand formularul de mai jos.