Salon de frumusete ~ Salon frumusete ~ Salon infrumusetare ~ El Studio Bucuresti
Slide background Slide background
EN

Salonul El Studio este mereu aproape de tine. Fie ca esti client fidel ori un vizitator al site-ului care doreste un sfat sau o informatie, echipa noastra de profesionisti in tainele infrumusetarii si ingrijirii corporale te va ajuta!


Click aici pentru a vizualiza arhiva intrebarilor si raspunsurilor din perioada 2009 - 2015

Raspunsuri la intrebarile tale

Buna ziua,

Pentru programari va rugam sa ne contactatui la numarul de telefon fix aferent locatiei El Studio preferate, (El Studio Floreasca - 021 233 83 40 ). Va multumim!

Buna ziua,

Pretul pentru serviciile solicitate este de 35 lei (axila - 15 lei, brate - 20 lei). Va asteptam cu drag la salon!

Buna ziua,

Pretul pentru serviciul de pedichiura semipermanenta este de 87 lei (pedichiura - 37 lei + aplicare oja semipermanenta -50 lei). Va asteptam cu drag la salon!

Buna ziua,

Pretul de 35 lei reprezinta un serviciu de tuns mai complex sau schimbare look (schimbare forma tunsoare, tuns de la par mediu / lung la par scurt, skin fade etc). Pe site sunt afisate preturile pentru cele mai solicitate servicii insa la receptia salonului este disponibila lista de preturi cu toate serviciile din salon.

Pentru alte informatii va stam la dispozitie.

Echipa El Studio

Buna ziua,

Am trimis solictarea dumneavoastra catre receptia salonului El Studio Lujerului. Urmeaza sa va contactam pentru confirmare in cel mai scurt timp. Va multumim!

Buna ziua,

Pentru indepartarea cuticulei se poate utiliza atat forfecuta cat si freza (dry  manicure), in functie de tehnica utilizata de catre manichiurist. Pretul de aplicare oja semi-permanenta nu include serviciul de curatare cuticula, aceasta procedura face parte din serviciul manichiura clasica.

Va asteptam cu drag!

Buna ziua,

Da. pe langa pachetu ales puteti solicita si alte servicii extra. Va rugam sa sepciaficati serviciile dorite atunci cand va sunam pentru confirmare. Va asteptam!

Buna ziua,

Lista completa preturile si serviciile disponibile se afla la receptia salonului. Cu ce informatii va putem ajuta?

Buna ziua,

Va multumim pentru intetersul acordat serviciilor El Studio!

Pentru rezervarea pachetului HAIR Time va rugam sa completati formularul din campanie iar pentru tratametul facial ne puteti contacta la numarul de telefon 021 210 83 40 (El Sutdio Mosilor).

Va asteptam!Asteptam noi intrebari de la dvs. completand formularul de mai jos.