Salon de frumusete ~ Salon frumusete ~ Salon infrumusetare ~ El Studio Bucuresti
Slide background Slide background
EN

Salonul El Studio este mereu aproape de tine. Fie ca esti client fidel ori un vizitator al site-ului care doreste un sfat sau o informatie, echipa noastra de profesionisti in tainele infrumusetarii si ingrijirii corporale te va ajuta!


Click aici pentru a vizualiza arhiva intrebarilor si raspunsurilor din perioada 2009 - 2015

Raspunsuri la intrebarile tale

In saloanele El Studio sunt disponibile mai multe tipuri de tratamente. Tratamentele Academie bazice au cost de 100 lei, cele modelante (cu masca tip termolastica ) 160 lei, iar cele monodoza (in kit-uri individuale) au cost diferit, in functie de tipul de ten si problema pe care o abordeaza, intre 225 lei (tratament pentru hidratare Academie) si 355 lei (tratament anti-age Academie).

Grupul El Studio se afla in acest moment intr-un proces de analiza privind brand-ul cu care vom lucra pe viitor in salon pentru acest tip de serviciu. Nu avem inca un termen stabilit pentru integrarea acestui serviciu in portofoliul nostru, insa vom reveni cu vesti atunci cand tratamentul cu keratina pentru indreptare va deveni disponibil.

In saloanele El Studio avem disponibila ceara traditionala cu miere sau azulena si ceara de unica folosinta pentru piele sensibila cu miere. Puteti opta, impreuna cu esteticiana care efectueaza serviciul, pentru oricare tip de ceara doriti sau vi se potriveste. Va asteptam!

In saloanele El Studio sunt disponibile servicii de constructie si intretinere gel. Costurile sunt urmatoarele: 135 lei alungire gel, 75 lei protectie cu gel pe unghia naturala, 70 lei intretinere, iar daca doriti, aplicare gel colorat 20 lei.

Costurile implicate in procedura solicitata sunt urmatoarele: spalat 13 lei, masca tratament 15 lei, coafat coc 81 lei.

Pretul tunsului este de 25 ron daca vorbim de o schimbare de look. Nuanta gri metalic este una destul de dificila si de aceea trebuie sa cunoastem detalii precum nuanta actuala a parului dumneavoastra, daca aveti o culoare uniforma sau aveti suvite, etc. Pentru o estimare corecta va asteptam in salonul El Studio Lujerului sa discutati cu unul din specialistii nostri in colorimetrie. O zi placuta!

Programarile pentru astfel de eveniment se fac cat mai repede pentru a gasi disponibilitate la ora dorita. Costul pentru machiaj este 120 lei, iar coafatul mireasa 130 lei. Pentru programari la salonul El Studio Unirii (Str. Sf. Vineri Nr. 23, sector 3) sunati la 021 321 83 40. Va asteptam!

Da, se poate face pedichiura cu oja semipermanenta. Costurile sunt: pedichiura (30 lei) + aplicare oja semipermanenta (48 lei). Va astepam!

Tratamentul facial Academie bazic (100 lei) consta in demachiere, tonifiere, gomaj (exfoliere), extractiie (daca este necesar), fiola tratament in functie de nevoile tenului, masca crema si crema hidratanta.

In perioada Iulie - August avem promotie la Tratamentul cosmetic modelant Academie la pretul special de 120 lei in loc de 160. Acesta tratament contine in locul mastii crema o masca de tip termoplastic care ofera un plus de eficienta fiolei tratament aplicata inainte.


Asteptam noi intrebari de la dvs. completand formularul de mai jos.