Salon infrumusetare Bucuresti - Salon Cosmetica | El Studio
Slide background Slide background
EN

Salonul El Studio este mereu aproape de tine. Fie ca esti client fidel ori un vizitator al site-ului care doreste un sfat sau o informatie, echipa noastra de profesionisti in tainele infrumusetarii si ingrijirii corporale te va ajuta!


Click aici pentru a vizualiza arhiva intrebarilor si raspunsurilor din perioada 2009 - 2015

Raspunsuri la intrebarile tale

Buna ziua,

Costul pentru serviciul de manichiura - protectie gel pe unghia naturala - este de 80 lei. Daca doriti constructie unghii tehnice gel (tips) 110 lei sau alungire gel ( 135 lei).

La final puteti opta pentru aplicare gel color ( 20 lei), oja semipermanenta (50 lei) sau oja clascica (9 lei).

Va multumim si va asteptam!

Buna ziua,

Pentru a va putea estima un pret cat mai corect va rugam sa ne trimiteti la adresa office@el-studio.ro o fotografie cu parul dumneavoastra si una cu rezulatul dorit. 

Pretul estimativ pentru un proces de decolorare / colorare doar pentru suvite - par lung este de 328 lei (am estimat 3 cupe de pudra si 90 ml vopsea).

Pentru mai multe detalii va asteptam la salon!

Buna ziua,

Costurile pentru serviciile de constructii unghii tehnice sunt: tips (110 lei), alungire gel (135 lei) sau protectie gel pe unghia naturala (80 lei). La final puteti opta pentru culoare cu gel color (20 lei), oja OPI semipermanenta (50 lei) sau lac OPI clasic (9 lei).

Va asteptam!

Buna ziua,

Da, in locatia El Studio Lujerului sunt disponibile serviciile de epilare IPL. Lista de pret cu cele mai accesate servicii este disponibila aici: http://www.el-studio.ro/servicii/epilare-definitiva-ipl.html sau puteti consulta lista completa la receptia salonului.

Daca sunteti la prima vizita in cadrul salonului El Studio beneficiati de 50% reducere la prima sedinta.

Va asteptam!

Buna ziua,

Pretul pentru o manichiura semipermanenta este de 75 lei (manichiura + aplicare oja semipermanenta). Pentru programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon aferent locatiei El Studio preferate.

Va asteptam!

Buna ziua,

Pretul pentru pachetul El Studio Express este de 36 lei. In cadul pachetului beneficiati de urmatoarele servicii: Spalat + Tuns + Aranjat barba sau Styling.

Va asteptam la salon!

Buna ziua,

Pretul pentru serviciul constructie unghii tehnice tips este 110 lei sau constructie gel 135 lei. Pentru culoare puteti opta pentru aplicare gel color 20 lei sau oja semipermanenta 50 lei.

Va asteptam!

Buna ziua,

In cazul procesului de colorare pretul este influentat de istoricul decolorararilor / vopsirilor anterioare, cantitatea de produse necesara, numarul de sesiuni necesare etc. Pretul estimativ pentru o sedinta de colorare tip balayage pe par mediu (pana la nivelul umerilor) este intre 350-450 lei. Pentru a va oferi un pret cat mai relevant va asteptam la salon pentru a discuta cu unul din specialisti inostri in colorimetrie.

O zi frumoasa!

Buna ziua,

Costurile pentru serviciile de infrumusetare solicitate sunt:

- manichiura clasica (25 lei) + aplicare oja semipermanenta (50 lei)

- pedichiura clasica (32 lei) + aplicare oja semipermanenta (50 lei)

Daca optati pentru pedichiura simpla pretul este de 32 lei si beneficiati de aplicarea oja clasica OPI cadou.

Va multumim pentru interesul acordat si va asteptam!

Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor El Studio! In acest moment nu avem disponibil oferte tip abonament. Politica noastra de pret este orientata astfel incat sa ofeim clientilor la fiecare vizita servicii de infrumusetare si produse de caitate la cel mai bun pret. Costul pentru serviciile solicitate este de 48 lei.

Va multumim si va asteptam la salon!

O zi frumoasa!


Asteptam noi intrebari de la dvs. completand formularul de mai jos.