Salon infrumusetare Bucuresti - Salon Cosmetica | El Studio
Slide background Slide background
EN

Salonul El Studio este mereu aproape de tine. Fie ca esti client fidel ori un vizitator al site-ului care doreste un sfat sau o informatie, echipa noastra de profesionisti in tainele infrumusetarii si ingrijirii corporale te va ajuta!


Click aici pentru a vizualiza arhiva intrebarilor si raspunsurilor din perioada 2009 - 2015

Raspunsuri la intrebarile tale

Buna ziua,

Pentru angajari va rugam sa ne trimiteti datele dumneavoastra de contact la adresa office@el-studio.ro. Va multumim!

Buna ziua,

Ne pare rau insa am primit prea tarziu solicitarea dumneavoastra.

Pe viitor, pentru programari,  avem rugamintea sa ne contactati la numarul de telefon aferent locatiei El Studio preferate. Va multumim si va asteptam!

Buna ziua,

Pretul pentru tuns bob este 35 lei. Daca tipul de bob dorit este asimetric, pixie , a-line etc. este necesar la final si serviciul de coafat - 34 lei. Pretul estimativ pentru vopsit simplu este intre 150 - 230 lei (in functie de cantiatea de vopsea utilizata). Pentru mai multe detalii va asteptam la salon!

Buna ziua,

Pentru a putea inregistra o programare va rugam sa ne comunicati un numar de telefon la adresa office@el-studio.ro Va multumim!

Buna ziua,

Pretul pentru serviciul de tuns este de 27 lei. Pretul estimativ pentru vopsit simplu par mediu este de la 148 lei (75 ml vopsea + manopera vopsit + tratament post colorare + spalat + uscat). Va asteptam!

Buna ziua,


Pentru a va putea estima un pret avem nevoie de o fotografie cu tipul de balayage dorit si o footgrafie cu parul dumneavoastra. Pentru o estimare cat mai exacta va asteptam in unul din saloanele noastre pentru a discuta direct cu un specialist in colorimetrie. Va dorim o zi frumoasa!

Buna ziua, 
Pentru programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021 233 83 40 (El Studio Floreasca) sau puteti utiliza formularul on-line din pagina de contact: http://www.el-studio.ro/pagina/contact.html

Va asteptam!

Buna ziua, 
Pentru programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021 430 83 40 (El Studio Lujerului) sau puteti utiliza formularul on-line din pagina de contact: http://www.el-studio.ro/pagina/contact.html

Va dorim o zi frumoasa!

Buna ziua, 
Pentru programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021 330 83 40 (El Studio Timpuri Noi) sau puteti utiliza formularul on-line din pagina de contact: http://www.el-studio.ro/pagina/contact.html

Va dorim o zi frumoasa!

Buna ziua, 
Pentru programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021 210 83 40 (El Studio Mosilor) sau puteti utiliza formularul on-line din pagina de contact: http://www.el-studio.ro/pagina/contact.html

Va dorim o zi frumoasa!


Asteptam noi intrebari de la dvs. completand formularul de mai jos.