Salon de infrumusetare ~ Salon de frumusete | El Studio
Slide background Slide background
EN

Salonul El Studio este mereu aproape de tine. Fie ca esti client fidel ori un vizitator al site-ului care doreste un sfat sau o informatie, echipa noastra de profesionisti in tainele infrumusetarii si ingrijirii corporale te va ajuta!


Click aici pentru a vizualiza arhiva intrebarilor si raspunsurilor din perioada 2009 - 2015

Raspunsuri la intrebarile tale

Buna ziua,

Ne pare rau, aceasta nuanta de oja nu o mai avem in stoc. Va multumim!

Buna ziua,

Lista completa cu serviciile pentru epilare IPL este disponibila la receptia salonului.

Pretul / sedinta pentru zonele solicitate sunt:

axila - 64 lei

inghinal total - 108 lei

Va asteptam!

Buna ziua,

Costurile solicitate pentru serviciile de epilat sunt: picioare lung (34 lei), inghinal total (31 lei), interfesier (20 lei), axila (14 lei), brate (18 lei), mustata (8 lei) si pensat 16 lei sau pensat forma 21 lei.

Pentru programare va rugam sa ne comunicati un numar de telefon si locatia El Studio preferata sau ne puteti contacta la 021 224 83 40 (Salon El Studio Mihalache).

Va asteptam!

Buna ziua,

Costul pentru serviciul de manichiura - protectie gel pe unghia naturala - este de 80 lei. Daca doriti constructie unghii tehnice gel (tips) 110 lei sau alungire gel ( 135 lei).

La final puteti opta pentru aplicare gel color ( 20 lei), oja semipermanenta (50 lei) sau oja clascica (9 lei).

Va multumim si va asteptam!

Buna ziua,

Pentru a va putea estima un pret cat mai corect va rugam sa ne trimiteti la adresa office@el-studio.ro o fotografie cu parul dumneavoastra si una cu rezulatul dorit. 

Pretul estimativ pentru un proces de decolorare / colorare doar pentru suvite - par lung este de 328 lei (am estimat 3 cupe de pudra si 90 ml vopsea).

Pentru mai multe detalii va asteptam la salon!

Buna ziua,

Costurile pentru serviciile de constructii unghii tehnice sunt: tips (110 lei), alungire gel (135 lei) sau protectie gel pe unghia naturala (80 lei). La final puteti opta pentru culoare cu gel color (20 lei), oja OPI semipermanenta (50 lei) sau lac OPI clasic (9 lei).

Va asteptam!

Buna ziua,

Da, in locatia El Studio Lujerului sunt disponibile serviciile de epilare IPL. Lista de pret cu cele mai accesate servicii este disponibila aici: http://www.el-studio.ro/servicii/epilare-definitiva-ipl.html sau puteti consulta lista completa la receptia salonului.

Daca sunteti la prima vizita in cadrul salonului El Studio beneficiati de 50% reducere la prima sedinta.

Va asteptam!

Buna ziua,

Pretul pentru o manichiura semipermanenta este de 75 lei (manichiura + aplicare oja semipermanenta). Pentru programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon aferent locatiei El Studio preferate.

Va asteptam!

Buna ziua,

Pretul pentru pachetul El Studio Express este de 36 lei. In cadul pachetului beneficiati de urmatoarele servicii: Spalat + Tuns + Aranjat barba sau Styling.

Va asteptam la salon!

Buna ziua,

Pretul pentru serviciul constructie unghii tehnice tips este 110 lei sau constructie gel 135 lei. Pentru culoare puteti opta pentru aplicare gel color 20 lei sau oja semipermanenta 50 lei.

Va asteptam!


Asteptam noi intrebari de la dvs. completand formularul de mai jos.