Salon de infrumusetare ~ Salon de frumusete | El Studio
Slide background Slide background
EN

Salonul El Studio este mereu aproape de tine. Fie ca esti client fidel ori un vizitator al site-ului care doreste un sfat sau o informatie, echipa noastra de profesionisti in tainele infrumusetarii si ingrijirii corporale te va ajuta!


Click aici pentru a vizualiza arhiva intrebarilor si raspunsurilor din perioada 2009 - 2015

Raspunsuri la intrebarile tale

Buna ziua,

Pentru tenul uscat avem mai multe tratamente disponibile, pornind de la 108 lei (tratament Academie bazic). Va asteptam la salon pentru o diagnosticarea a tipului de ten si pentru a va consulta cu una dintre cosmeticienele noastre.

Luna aceasta avem o promotie disponibila la tratamentele mono-doza Academie (Oxigenant Stimulant, 235 lei sau Hidratare Optimala, 225 lei): la un tratament efectuat primiti un voucher CADOU de 40 lei pentru urmatorul tratament mono-doza. Astfel veti beneficia de un plan schema de tratament cu rezultate vizibile si rapide.

Va dorim o zi frumoasa!

Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor de infrumusetare El Studio!

Costul pentru serviciul de tuns este de 25 lei.

In cazul proceselor pentru decolorare/colorare a parului va putem comunica un pret estimativ, insa costul final va fi in functie de cantitatea de produse utilizata sau absorbita de parul dumneavoasstra, istoricul de colorare sau de tipul de suvite dorit.

Pentru suvitele roz am estimat urmatoarele:

- 90 gr pudra decoloranta (60 lei) + manopera suvite decolorat (54 lei) + spalat (14 lei)

- 60 ml  vopsea wella (50 lei) + manopera vopsit (40 lei) + tratament post colorare (12 lei) + spalat (14 lei)

- uscat (14 lei) sau coafat (recomandat) - 39 lei

Daca optati si pentru reimprospatarea parului ce nu implica suvitele se mai adauga: 60 ml vopsea (50 lei) + manopera vopsit par lung (40 lei).

Va asteptam la salon pentru a discuta cu unul din specialisti nostri in colorimetrie si pentru o estimare cat mai exacta. 

Va dorim o zi frumoasa! 

Buna ziua,

Sigur ca da, saloanele El Studio sunt deschise in fiecare Duminica in intervalul orar 9:00 -15:00. Pentru programari va rugam sa ne contactati la 021 430 83 40 (El Studio Lujerului). Va asteptam!

Buna ziua, 

Costul estimativ pentru serviciile solicitate - par mediu (pana la nivelul umerilor) sunt: 75 ml vopsea koleston 63 lei, manopera 47 lei, spalat 14 lei, tratament post colorare 12 lei, tuns 25 lei, uscat 14 lei, styling 6. Total 181 lei.

Va recomandam sa ne faceti o vizita la salon, inaintea procesului de colorare, pentru a discuta mai multe detalii cu unul dintre stilisti. Costul final poate varia in functie de cantitatea de produse utilizata sau absorbita de parul dumneavoastra: vopsea sau pudra (daca este cazul).

O zi frumoasa!

Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor El Studio!

Ne pare rau dar nu avem disponibil serviciul de permanent spiralat. Va putem ajuta cu serviciul de permanent (clasic) in salonul El Studio Floreasca sau Titulescu.

Va dorim o zi frumoasa!

Buna ziua,

Pentru machiajul de ocazie se utilizeaza tehnici speciale atat pentru corecatarea umbrelor cat si pentru evidentierea formei fetei, cu nuante mai intense, si produse ce asigura o rezistenta la transfer de pana la 24 ore. Machiajul de ocazie este creat tinand cont de luminile ce vor pune in evidenta machiajul, pentru realizarea fotografiilor si filamrilor din cadrul evenimentului special.

Genele fasle nu sunt incluse in serviciile de machiaj. In functie de preferinta dumneavoastra puteti solicita: gene tip banda (45 lei), gene buchetel (~100 lei) sau gene fir cu fir (190 - 320 lei).

Buclele simple se incadreaza la coafat - par lung (37 lei) iar pentru rezistenta coafurii va recomandam urmatoarele servicii inainte: spalat Wella ( 14 lei ) si masca Wella (18 lei).

Va asteptam la salon!

Buna ziua,

Costurile pentru serviciile solicitate sunt urmatoarele:

- manichiura (25 lei) + aplicare lac clasic OPI (cadou)

- pedichiura (32 lei) + aplicare lac clasic OPI (cadou)

Daca optati pentru aplicare oja semipermanenta se adauga la fiecare serviciu 50 lei.

Va multumim pentru interesul acordat si va asteptam!

Buna ziua,

Pentru serviciul de tuns pretul este de 25 lei. Este recomandat ca parul dumneavoastra sa fie proaspat spalat inainte sau puteti opta pentru spalat + uscat la salon (28 lei). 

Pentru a va estima un pret pentru serviciul de vopsit va rugam sa ne trimiteti o poza cu parul dumneavoastra la adresa office@el-studio.ro precum si urmatoarele detalii:

- daca este vopsit / natural

- tipul de vopsit: total / doar la radacina / suvite / balayage etc. si nuanta dorita

- o fotografie cu rezultatul dorit (optional)

Daca aveti posibilitatea, va recomandam sa ne vizitati la salon pentru o estimare cat mai precisa. 

Va dorim o zi frumoasa!

Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor de infrumusetare El Studio!

Serviciile solicitate au urmatoarele preturi:

- spalat: 14 lei

- uscat: 14 lei

Pentru alte informatii va stam la dispozitie. Va dorim o zi placuta!


Asteptam noi intrebari de la dvs. completand formularul de mai jos.